Højvandslukke og højvandssikring af kælderen

​Hos Køge Bugts Anlægsgartner ApS ved Roskilde nær Storkøbenhavn og Køge installerer vi gerne et højvandslukke eller en højvandssikring i jeres kælder. Et højvandslukke og en højvandssikring sikrer kælderen imod oversvømmelser. Vores kunder kan blandt andet være boligselskaber, kommuner, byggefirmaer og industrien.

Oversvømmelser forhindres med et højvandslukke

En akut oversvømmelse i en kælder sker typisk gennem et eller flere gulvafløb. Vandet kommer med andre ord ikke udefra, men nedefra. Du kan sikre jeres kælder mod sådanne oversvømmelse med et højvandslukke. Det kan også ske med en højvandssikring.

Vi kan lave en højvandssikring i gulvafløbet, eller vi kan lave et højvandslukke på den enkelte afløbsinstallation. Beboelsesejendomme benytter ofte højtvandssikringer med overpumpning, men by pass-pumpeanlæg er velegnet, hvis der er tale om flere ejendomme.​

Vi monterer også gerne rottesikring, hvis ejendomme har problemer med rotter. Rottesikringen placeres i indgangen til kloakanlægget.

Vi har over 40 års erfaring med kloak og anlæg. Vores fokus er, at vi altid skal levere et grundigt forarbejde og en høj kvalitet. Og vi skal naturligvis altid levere vores arbejde til den aftalte tid.

Kontakt os for at høre om sikring mod oversvømmelse

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at drøfte muligheden for et højvandslukke, en højtvandssikring eller et by pass-pumpeanlæg. Det kan naturligvis også være en rottesikring. 

Derpå kan vi udarbejde en uforpligtende tilbud på en sikringsløsning.

Du kan ringe på telefon 46 19 04 89, eller du kan sende en e-mail til os på kba@besked.com.​​

Køge Bugts Anlægsgartner ApS

Ramsølillevejen 19, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 52844614

Kontaktoplysninger

telefontrigger Telefon: 46 19 04 89

mailtrigger E-mail: Kba@kba-gartner.dk