Brolægning på fællesarealer, torve og indkørsler

​​Hos Køge Bugts Anlægsgartner ApS ved Roskilde nær Køge og Storkøbenhavn kan vi lave enhver form for brolægning såsom pladser, fællesarealer, torve, parkeringspladser, stier og indkørsler. Vi laver primært brolægning for boligselskaber, kommuner, byggefirmaer og industrien. Brolægningsopgaver kan også være i forbindelse med byfornyelse.

Vi har et dygtigt team af brolæggere til brolægning

​Vi har vores egen brolæggerafdeling, som udfører brolægning i høj kvalitet. Der er tale om et team af fagligt dygtige brolæggere, som har et bredt branchekendskab. Derudover har vi et godt samarbejde med en række kreative arkitekter. Vi har lavet en række spændende og udfordrende projekter gennem tiden.

Vi er en ældre virksomhed, som har over 40 års erfaring med forskellige typer af belægninger, trapper og mure. Samtidig er vi en moderne virksomhed, som altid er opdateret på de nye materialer, som kommer på markedet. Vi er samtidig opdateret på alle de nye alternativer til de klassiske materialer.

Vi er altid klar til at give faglig rådgivning om opbygning af bærerlag og om valg af materialer til en belægning. Dermed sikrer I, at I får en brolægning, som passer til omgivelserne og jeres behov. Grundlæggende er vores største styrke et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en belægning

​Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på en brolægning. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter ønsker og behov. 

Du kan kontakte os på telefon 46 19 04 89, eller du kan skrive til os på kba@kba-gartner.dk​​.

Køge Bugts Anlægsgartner ApS

Ramsølillevejen 19, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 52844614

Kontaktoplysninger

telefontrigger Telefon: 46 19 04 89

mailtrigger E-mail: Kba@kba-gartner.dk