Kloakservice til nyanlæg, renovering og reparation

​Hos Køge Bugts Anlægsgartner ApS ved Roskilde nær Køge og Storkøbenhavn udfører vi forskellige former for kloakservice. Vi tilbyder kloakservice for blandt andet boligselskaber, kommuner, byggefirmaer og industrien, og det kan være både nyanlæg og renovering samt reparation. Ofte udfører vi kloakarbejde i forbindelse med forskellige former for anlægsopgaver.

TV-inspektion og kloakspuling før større kloakservice

​Vi har en autoriseret kloakmester og nogle erfarne medarbejdere, som udfører alle de forskellige kloakprojekter i forbindelse med nyanlæg, renovering og vedligeholdelse samt anden kloakservice såsom større og mindre reparationer. Derudover udfører vi fugtsikring af kældre, hvis der er fugtproblemer. Det sker med grundvandsplader og isolering.

​Ved renovering af kloakanlæg udskifter vi ledninger, men ofte er det tilstrækkeligt med en strømpeforing. Ved nyanlæg udskifter vi derimod hele kloaksystemet med diverse brønde. Det er en god ide at få en TV-inspektion, før du tager stilling til omfanget af renoveringen. Samtidig kan vi tilbyde en kloakspuling, hvis der er behov for dette.

Vi er en ældre virksomhed, som har oparbejdet over 40 års erfaring. Vores største styrke er, at vi altid leverer et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden ved kloakservice.

​Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på kloakarbejde

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på kloakservice. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig får en drøftelse. 

Du kan ringe til os på telefon 46 19 04 89, eller du kan skrive til kba@besked.com.

Køge Bugts Anlægsgartner ApS

Ramsølillevejen 19, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 52844614

Kontaktoplysninger

telefontrigger Telefon: 46 19 04 89

mailtrigger E-mail: Kba@kba-gartner.dk