Gårdanlæg laves i hovedentrepriser og underentrepriser​

​Hos Køge Bugts Anlægsgartner ApS ved Roskilde nær Storkøbenhavn og Køge laver vi gårdanlæg, som enten hovedentreprenør eller underentreprenør. Vi laver gårdanlæg for blandt andet byggefirmaer, kommuner og boligselskaber. Arbejdet kan bestå af forskellige former for anlægsarbejde og belægningsarbejde. Det kan eventuelt kombineres med kloakarbejde.

40 års erfaring med gårdanlæg og andet anlægsarbejde

Vi har mere end 40 års erfaring i anlægsbranchen. Samtidig er vi opdateret på nye metoder og materialer, herunder alternative materialer. Dermed kan vi kombinere vores solide viden med moderne metoder, når vi laver gårdanlæg.

Vi har stor rutine med store byggesager som både hovedentreprenør og underentreprenør, og dermed har vi også stor erfaring med at tage hensyn til alle de forskellige håndværkerfag.

Vi lægger stor vægt på at samarbejde om et fælles mål, og det er at blive færdige til tiden, men også at kunden oplever et godt og smukt resultat, når vi er færdige med det nye gårdanlæg.

Vores fokus er med andre ord, at vi altid skal levere et grundigt forarbejde i en høj kvalitet. Derfor har vi nogle dygtige og erfarne medarbejdere.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at høre mere om vores ydelser inden for gårdanlæg og andet anlægsarbejde. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi gerne kommer ud på en uforpligtende besigtigelse. 

Du kan ringe på telefon 46 19 04 89for at få en nærmere drøftelse, eller du kan sende en e-mail til kba@besked.com.​

Køge Bugts Anlægsgartner ApS

Ramsølillevejen 19, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 52844614

Kontaktoplysninger

telefontrigger Telefon: 46 19 04 89

mailtrigger E-mail: Kba@kba-gartner.dk