Befæstelse​

Der findes mange slags belægninger både i form og størrelse. Vi har erfaring med alle de forskellige slags befæstelser, og kan vejlede om hvilke farver samt typer der kan passe ind, men selvfølgelig også når det kommer til udførslen.

Maskinudlagt belægning og asfalt bliver oftest brugt til de større pladser som p-pladser og brede stier, da der også er et økonomisk aspekt i dette valg.

Ønskes der en betonbelægning kan den også gøres anderledes ved at sætte nogle forskellige størrelser sammen se f.eks. dette billeder fra et gårdprojekt på Kronborggade.​​

Naturstensbelægninger

Granit er en holdbar løsning da det aldrig forgår eller misfarves, det kan fås i forskellige farver og i et mix af farver. Vi har stor erfaring med diverse løsninger i granit.

Klinker har også lang holdbarhed. Klinker bruges ofte til terrasser, stier og mindre pladser. De kan fås i mange farver og favemix. Når en gammel klinkebelægning lægges om kan klinkerne tit genbruges selvom de har ligget der i 30år. Se f.eks dette vedhæftet billede hvor vi har blandet gamle og nye klinker. Det gav et rigtig fedt spil, ideen kom kunden selv med.

Når man vælger belægning i natur materialer som granit, klinker, sandsten osv. får man udover en lang levetid også et mere naturligt præg.

Køge Bugts Anlægsgartner ApS

Ramsølillevejen 19, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 52844614

Kontaktoplysninger

telefontrigger Telefon: 46 19 04 89

mailtrigger E-mail: Kba@kba-gartner.dk